Prov hela veckan

Hej på er alla! Jag sitter just nu i ett klassrum, tillsammans med Melinda. Jag har nyss gjort bort lite läxor och vi ska alldeles strax gå till kvällsfikan. Idag har vi haft nationella prov i engelska. Det var den skriftliga delen. Det gick väl bra och våran lärare Ellinor berömde mej för min "väldigt" fina text. Vi har nästan prov varenda dag i två veckor, usch säger jag bara!

Vi har nämligen prov i engelska nu på torsdag och imorgon tror jag (beror ju på om det är jag som blir utvald till det muntliga, annars lär det bli nästa vecka) Vi har somsagt prov på torsdag i engelska, det är hörförståelsen och vi har även muntliga nationella i matte samma dag.. hojja! Aja men nästa vecka är det lite lugnare, då har vi bara två nationella i matte. Gud vad skönt när man har gjort bort alla prov, jag längtar!! 

Jag satt iallafall här alldeles nyss och bläddrade igenom gamla bilder som jag fotade med min kamera för första gången. Dom är från september~ Men nu hade jag tänkt gå, vi ska ju somsagt till kvällsfikan nu, men vi hörs!♥ 
Postat av: amanda

sv: tack :D

aha okej, jag gjorde alla delar i matte :)

2013-05-22 @ 11:22:33
URL: http://liindstrand.blogg.se
Postat av: SOFIA ღ

sv: Åh, tack så mycket :)
kram

2013-05-22 @ 19:46:00
URL: http://sofiasticated.blogg.se
Postat av: MartinaOlsson

sv; blir nog förmodligen att skaffa ett par strax ;)

2013-05-24 @ 19:09:13
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: marina

sv. Tack så mycket. :) Än så länge är det inte så bra väder här, men det gör inte så mycket, skönt med lite regn ibland. :)

2013-05-25 @ 09:57:00
URL: http://marinapalme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: